Advertisement

Φωτιεσ Μεσσηνια Τωρα - Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! : Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι.

Φωτιεσ Μεσσηνια Τωρα - Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! : Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι.. Αναπλιώτη γιάννη «τουριστικός οδηγός μεσσηνίας», έκδοσις νομαρχίας μεσσηνίας, περιοδικού πετρίδη αθανασίου «περί των μεσαιωνικών εν μεσσηνία πόλεων, ανδρούσης και νησίου». Εστίες σε μεσσηνία, λακωνία, εύβοια και κω, με τις φλόγες να προσεγγίζουν οικισμούς. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Αναζωπύρωση και στο βασιλίτσι μεσσηνίας. Η σελίδα αυτή, καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, γεννήθηκε στις 23 σεπτεμβρίου 2012.

Αναπλιώτη γιάννη «τουριστικός οδηγός μεσσηνίας», έκδοσις νομαρχίας μεσσηνίας, περιοδικού πετρίδη αθανασίου «περί των μεσαιωνικών εν μεσσηνία πόλεων, ανδρούσης και νησίου». Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών: Εστίες σε μεσσηνία, λακωνία, εύβοια και κω, με τις φλόγες να προσεγγίζουν οικισμούς. Τηλεφώνησε τώρα από σταθερό ή κινητό και βάλε εύκολα και γρήγορα την αγγελία σου! Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα.

Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας!
Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! from www.newsit.gr
Μάχη με τη φωτιά στην κάτω μέλπεια. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών: Αναζωπύρωση και στο βασιλίτσι μεσσηνίας. Διαρκής μάχη με τις φλόγες: Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. «αν βρίσκεστε στο μοναστηράκι ή στους αγίους θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Η καρδιά το ξέρειη ψυχή το θέλειτο μυαλό συμφωνείμετακόμιση. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Τηλεφώνησε τώρα από σταθερό ή κινητό και βάλε εύκολα και γρήγορα την αγγελία σου! Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς. Εστίες σε μεσσηνία, λακωνία, εύβοια και κω, με τις φλόγες να προσεγγίζουν οικισμούς. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας». 19:08φωτιά τώρα στη μέλπεια μεσσηνίας. Αναπλιώτη γιάννη «τουριστικός οδηγός μεσσηνίας», έκδοσις νομαρχίας μεσσηνίας, περιοδικού πετρίδη αθανασίου «περί των μεσαιωνικών εν μεσσηνία πόλεων, ανδρούσης και νησίου». Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Πύρινα μέτωπα και εκκενώσεις οικισμών σε φθιώτιδα, μεσσηνία και ρόδο.

Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια:

Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας!
Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! from www.newsit.gr
Εκκενώθηκαν χωριά του δήμου οιχαλίας. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών: 19:08φωτιά τώρα στη μέλπεια μεσσηνίας. Μάχη με τη φωτιά στην κάτω μέλπεια. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Διαδήλωση τώρα στην αθήνα, κατά των μέτρων και της απαράδεκτης τακτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Δύσκολο είναι και το πύρινο μέτωπο στο διαβολίτσι μεσσηνίας, ενώ έχουν εκκενωθεί από χθες το απόγευμα, 7 τοπικές κοινότητες.

Η σελίδα αυτή, καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, γεννήθηκε στις 23 σεπτεμβρίου 2012. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς. Η παραλία βοϊδοκοιλιά βρίσκεται στην δυτική πλευρά της μεσσηνίας λίγα χιλιόμετρα βόρεια από την πανέμορφη πύλο. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι στη μεσσηνία προκειμένου να εκκενώσουν τα χωριά τους εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει στην περιοχή. «αν βρίσκεστε στο μοναστηράκι ή στους αγίους θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς αγριλόβουνο από διαβολίτσι. 19:08φωτιά τώρα στη μέλπεια μεσσηνίας. Αναζωπύρωση και στο βασιλίτσι μεσσηνίας. Πύρινα μέτωπα και εκκενώσεις οικισμών σε φθιώτιδα, μεσσηνία και ρόδο. Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια: Εκκενώθηκαν χωριά του δήμου οιχαλίας. Nέο μήνυμα εκκένωσης στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να κατευθυνθούν προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Διαρκής μάχη με τις φλόγες: Αναπλιώτη γιάννη «τουριστικός οδηγός μεσσηνίας», έκδοσις νομαρχίας μεσσηνίας, περιοδικού πετρίδη αθανασίου «περί των μεσαιωνικών εν μεσσηνία πόλεων, ανδρούσης και νησίου».

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας». Η καρδιά το ξέρειη ψυχή το θέλειτο μυαλό συμφωνείμετακόμιση. Vocalizeτο νέο video clip της ελεωνορασ ζουγανελη! «αν βρίσκεστε στο μοναστηράκι ή στους αγίους θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Διαρκής μάχη με τις φλόγες:

Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας!
Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! from www.newsit.gr
Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Η δήμαρχος οιχαλίας της μεσσηνίας, γιώτα γεωργακοπούλου, για την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Διαρκής μάχη με τις φλόγες: «αν βρίσκεστε στο μοναστηράκι ή στους αγίους θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Διαδήλωση τώρα στην αθήνα, κατά των μέτρων και της απαράδεκτης τακτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια:

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Εκκενώθηκαν χωριά του δήμου οιχαλίας. Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Η καρδιά το ξέρειη ψυχή το θέλειτο μυαλό συμφωνείμετακόμιση. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή πέρα πήδημα, πάνω από τον άγιο ευθύμιο προς το γαρδίκι. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Η σελίδα αυτή, καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, γεννήθηκε στις 23 σεπτεμβρίου 2012. Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια: Πύρινα μέτωπα και εκκενώσεις οικισμών σε φθιώτιδα, μεσσηνία και ρόδο. Η δήμαρχος οιχαλίας της μεσσηνίας, γιώτα γεωργακοπούλου, για την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Posting Komentar

0 Komentar